Алексей Петров е бил застрелян днес. По първоначална информация убийството е

...
Алексей Петров е бил застрелян днес. По първоначална информация убийството е
Коментари Харесай

Застреляха Алексей Петров

Алексей Петров е бил убит през днешния ден. 

По първична информация убийството е станало в столичния квартал " Драгалевци ". На място е имало и жена.

" Мъж с ловни облекла ни простреля ", това е споделила простреляната с Петров жена, преди да загуби схващане. Именно тя е подала сигнала до 112. Петров е убит с пушка.

Извършва се оглед.



Алексей Петров е предприемач, политик и академични учител, специалист по сигурност и антитероризъм. Президент на българската и балканската федерации по карате.

Роден е на 23 април 1962 година в Бабинци, Тетевенско. Завършва милиционерското приблизително учебно заведение в Пазарджик през 1981 година Работи в силите за сигурност до началото на 1990-те години.

На 15 август 2002 година е осъществен несполучлив атентат против него.

През 2009 година е разгласен от тогавашния вътрешен министър Румен Петков за дълготраен конфиденциален помощник на контраразузнаването, след това и на ДАНС.

На 10 февруари 2010 година е арестуван и упрекнат за водач на незаконната група „ Октопод “, за рекет и изнудване.

През февруари 2014 година профилираният съд взема решение за преустановяване на следствието. През юли 2021 година е дефинитивно оневинен по делото „ Октопод “.

На 29 октомври 2015 година още веднъж е осъществен несполучлив атентат против него - с гранатомет. Петров афишира премия от 100 хиляди $ за информацията кой стои зад опита за нападение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР